werkwijze

Ben je benieuwd wat er precies praktisch gebeurt na het boeken van een shoot? Ik vertel je graag wat je precies kan verwachten en hoe je je kan voorbereiden op de shoot. 

Heb je nadien nog vragen? Ga rustig door de FAQ en als je nog geen antwoord op je vraag gevonden hebt, kan je mij een berichtje sturen via het contactformulier.

Na bevestiging wordt er een voorschot gefactureerd. Van zodra deze betaald is, ligt jullie shoot officieel vast. Nadien krijgen jullie van mij een brochure inclusief tips & tricks qua styling. Hierin kunnen jullie ook de jurken terugvinden die jullie uit mijn client closet mogen gebruiken. 

Voor de shoot

01.

Tijdens de shoot maken we vooral plezier. Ik stuur jullie aan op een spontane & vertrouwde manier en laat de beste versie van jullie zelf naar boven komen. Indien jullie zelf een bepaald beeld in jullie hoofd hebben, mogen jullie dit steeds communiceren en maken we dit beeld werkelijkheid. Tijdens de shoot mogen jullie 2x van outfit veranderen indien gewenst. 

tijdens de shoot

02.

Na de shoot zit jullie werk erop :-)! Ik begin met het zorgvuldig selecteren van alle foto's en ga aan de slag om ze te bewerken. Per shoot bewerk ik minimaal 60 beelden. Deze beelden worden opgeleverd in een online galerij met slideshow. Na het bekijken van de slideshow kunnen jullie de foto's uitkiezen, afhankelijk van het gekozen pakket. Indien gewenst kunnen jullie ook fotoproducten bestellen in de shop, bijhorend aan de galerij.

na de shoot

03.

Veelgestelde vragen

Je boekt best minstens 3 maanden van tevoren om zeker te zijn dat je een plekje hebt. Zeker de lente en zomer raken plekjes snel gevuld. Je kan de shoot vastleggen door contact met me op te nemen via mijn website of romy@wildlyloved.be. 

In principe gaat de shoot gewoon door bij bewolkt weer. Bij regen of felle wind spreken we samen een nieuwe datum af voor de shoot!

Je foto's worden met de grootste zorg en precisie uitgekozen en bewerkt. Afhankelijk van de drukte, zal je tussen de 2 en 4 weken de volledige galerij opgeleverd krijgen. 

Je betaalt een voorschot van 75 euro om je plekje te reserveren. De rest van de shoot betaal je de dag zelf via Payconiq of cash. 

Ik lever geen onbewerkte foto's aan. Mensen kiezen mij als fotograaf omwille van mijn warmte editing stijl. Een onbewerkte foto kan bij jou niet dezelfde emoties oproepen als een bewerkte foto. Ben je op zoek naar een andere stijl qua kleuren, kan ik je doorverwijzen naar collega fotografen. 

Een vraag die ik zeer vaak krijg. Niet blijvende elementen zoals krasjes, acne etc. werk ik met plezier voor jullie weg. Ik bewerk verder geen lichaamsdelen. De bedoeling van mijn foto's is om jullie te laten zien hoe jullie ├ęcht zijn, van jullie mooiste kant. Wel zal ik jullie aansturen, zodat de foto's dit ook weerspiegelen.

Boek je shoot

Alles is duidelijk en ik wil graag boeken!

Menu