Jouw fotograaf & creatieve partner-in-crime.

Hi, Ik ben Romy!

OVER

De meeste mensen kennen mij als iemand die kleine gelukskes opzoekt in het leven. Een zonsondergang aan het strand, een chocomelk onder een dekentje voor de TV, marshmellows voor het kampvuur, zonnestralen op mijn gezicht tijdens een wandeling, gezellig dineren met vrienden en familie, meer moet dat voor mij niet zijn. Dat heet dan gelukkig zijn. 

Ik sta jullie met veel plezier bij tijdens de shoot, niet alleen als fotograaf die wat foto"s neemt. Ik zorg ervoor dat jullie ontspannen zijn en stuur jullie in een natuurlijke en spontane manier aan.  Op deze manier komt jullie authentieke zelf naar boven en kunnen we de mooiste resultaten behalen.

Veel mensen vragen mij hoe ik ben begonnen met fotografie. Het is een passie die al enkele jaren in mij schuilt en een beetje een combinatie van de vele reizen die ik maak samen met mijn hond. Toen ik een eigen Instagram pagina maakte voor mijn hond Noa (@wildwithnoa voor de nieuwsgieren onder onder ons), ben ik me meer gaan verdiepen in fotografie.

Van het een kwam uiteraard het ander, ik werd al eens gevraagd voor verjaardagen, communiefoto's etc. Zo ben ik gekomen tot waar ik vandaag sta. Ik heb nooit een opleiding gevolgd, ik heb het puur te danken aan passie. Nu school ik mij vaak bij en volg ik regelmatig workshops, zodat mijn werk keer op keer beter wordt.

MIJN VERHAAL

Warmte, pure emoties, geluk, authenticiteit, spontaniteit, avontuur

wildly loved STAAT VOOR ...

Authenticiteit is iets wat mij typeert. What you see is what you get. Ook dat wil ik in mijn foto's leggen. Jullie van jullie mooiste, échte kant laten zien. Ervoor zorgen dat er pure emoties van het scherm spatten, dat wil ik bereiken.

Mensen die wildly in love zijn met zichzelf en anderen. Jullie connecties leg ik vast in het mooiste, natuurlijk licht. Dit zorgt voor de warme, spontane sfeer die mijn stijl typeert. Jullie hoeven niet overdreven te poseren en zich al zeker niet ongemakkelijk te voelen. Als jullie een uurtje plezier hebben gemaakt, nadien de beelden terugkijken en denken "Dat zijn wij nu écht se!", dan is mijn doel geslaagd.

"Jullie vastleggen zoals jullie écht zijn, dat is mijn doel."

MIJN missie

Uren NABEWERKING

2500+

Loved ones gefotografeerd

75+

JAAR ERVARING

5

Ik kijk ernaar uit om jullie te leren kennen.

Menu